O Nas

Glavna dejavnost podjetja je cnc obdelava raznih materialov (Cu, Al, Ms, RF, Fe, Fe- termično obdelan, plastičnih mas, plexi...). Izdelujemo prototipe, maloserijske in velikoserijske izdelke in polizdelke, sestavne dele orodij in strojev… S sodelovanjem z zunanjimi sodelavci pa vam nudimo tudi izdelavo orodij za serijsko brizganje plastičnih mas, orodja za tlačni liv aluminija in aluminijevih zlitin, orodja za izsekovanje (štanc), krivilnih orodij za preoblikovanje kovin…

Izdelano orodje vam tudi lahko preizkusimo, izdelamo vzorčne kose in po dogovoru tudi serijsko izdelujemo (brizganje, tlačni liv, štancanje…) Odzivni časi in dobavni roki so relativno kratki. Po najboljših močeh približati potrebam kupca in ga zadovoljiti z našimi uslugami (dobava materiala, dobavni roki, kvaliteta...)

V podjetju sami izdelujemo konstrukcije in vpenjalna orodja in imamo lastno programiranje  strojev. Stroje programiramo grafično s programom ESPRIT DP TECHNOLOGY, ki deluje na bazi 2D in 3D programov.

Naš strojni park za mehansko obdelavo razpolaga z vso potrebno tehnologijo za obdelavo tako enostavnejših kot tudi kompleksnejših elementov.